SparegrisRogaland fylkeskommune lyser med dette ut kr 400.000 til bibliotekutvikling i Rogaland.

Søknadsfrist: 1. desember 2018

Hvem kan søke?
Folkebibliotek kan søke om støtte. Andre bibliotek kan søke til tiltak i samarbeid med folkebibliotek.

Hvordan søke?
Søknad sendes elektronisk via søknadsskjema på Rogaland fylkeskommunes hjemmesider. Her finnes oppdaterte retningslinjer og link til regionalplan for bibliotek i Rogaland med handlingsprogram. Handlingsprogram for 2019 er ikke vedtatt enda, bruk derfor handlingsprogrammet for 2018 som utgangspunkt for søknad.

Egenandelen på 50% kan knyttes til arbeidsinnsats.

Tildeling av midler skjer i regional- og kulturutvalget i månedsskiftet januar/februar.

Ta kontakt med oss dersom dere trenger hjelp med formuleringene, budsjettet eller annet: Britt Ellingsdalen (950 679 79) eller Stig Beite Løken (950 107 32). Vi gleder oss til å motta søknader for 2019!