Reklame Barn medier og bibliotek

Har du behov for å lære mer om bibliotektjenester for barn? Det nye nettstudiet «Barn, medier og bibliotek» (15 stp) gir en innføring i kultur- og litteraturformidling for barn.

Opptakskrav er generell studiekompetanse eller realkompetanse.
Studiet starter på nyåret i 2019, og søknadsfrist er 23. november 2018.

Praktisk informasjon og påmeldingsskjema hos OsloMet.

Nettstudiet tilbys for første gang fra OsloMet i 2019, med ansatte i biblioteksektoren som målgruppe. Det er 30 studieplasser. Arbeidsmengden er tilpasset slik at det skal være mulig å kombinere studiet med full jobb. Femten studiepoeng på et år tilsvarer omtrent 25% av et fulltids studium.

Fylkesbibliotekene vil bistå med faglig støtte og regional nettverksbygging, og arrangerer en oppstartsamling i Oslo og et webinar mot slutten av studiet. Det blir mulig å søke prosjektet om reisestipend for å kunne delta på samlingen i Oslo.

Studieavgift er satt til kr 12.000,-. Semesteravgift på kr. 640 betales pr. halvår.

Prosjektet ledes fra Trøndelag fylkesbibliotek. Du finner detaljert informasjon på web.trondelagfylke.no