Aviser og tidsskrifterFå full tilgang til avisene Aftenbladet – Dagbladet – Aftenposten og Bergens Tidende (dette er nytt fra i år)  + 2700 aviser og 1800 tidsskrifter på 60 forskjellige språk på fylkeshuset og alle videregående skolene samt de fleste folkebibliotek i fylke.

På nettsiden https://www.pressreader.com/  får du tilgang mens du er på nettet til fylkeskommunen evt det enkelte folkebibliotek. (Ingen pålogging nødvendig).

Ønsker du å lese aviser og tidskrifter hjemme laster du ned Pressreader fra Google Play eller iTunes. Du må være på det trådløse nettverket på fylkeskommunen/folkebibliotek for å laste ned nye aviser eller magasiner til din smarttelefon eller nettbrett. Etter du har lastet ned de avisene/magasinene du ønsker, så kan du lese de gratis hvor du måtte ønske det i sju dager, før de utløper. Vel hjemme kan du også forsette å laste ned nye utgaver av aviser/magasiner iløpet av de sju dagene.

NB! Hvis du etter de sju dagene er utløpt prøver å laster nye utgaver av aviser/magasiner kan det påløpe kostnader for å laste ned og for selve avisen/magasinet. Så vær oppmerksom hvis du huker av for automatisk nedlasting av nye utgaver!