Anbud på felles biblioteksystem for folke- og skolebibliotekene i Rogaland er nå lyst ut. Prosjektet ser positivt på at flere biblioteker og samarbeidsprosjekter drar nytte av vårt arbeid, og bidrar til dette med å dele dokumentene som er utarbeidet.Konkurransegrunnlag og kravspesifikasjon finner dere på Doffin:  https://www.doffin.no/Notice/Details/2019-312133.

Bjørn Kjetil Fredriksen er leid inn fra Sølvberget fra 01. februar til 30. juni 2019, for å støtte fylkesbiblioteket med evaluering av tilbud.

Bjørn Kjetil har vært prosjektleder for storbybibliotekenes innkjøp og implementering av nytt, felles biblioteksystem i 2017/2018. Vi er glade for å ha hans kompetanse i ryggen, og sender en stor takk til Sølvberget for lånet!

Framdriftsplan for anbudsprosessen:

5. februar Utlysning av anbud