Bibliotekene i Rogaland – markedsføring

På denne siden finner du markedsføringsmateriell du kan bruke i forbindelse med digital formidling.

Kanaler

Digital formidling / arrangement som er støttet av Rogaland fylkeskommune eller Nasjonalbibliotekets tiltakspakke for digital formidling (april 2020) skal merkes med bibliotekene i Rogalands logo.

  1.  Registreres på Karanteket.no med bibliotekene i Rogalands logo. Ta kontakt med fylkesbibliotek@rogfk.no for påloggingsdetaljer. Oppskrift på registrering i karantekets kalender

2.  Deles på Facebook med bibliotekene i Rogalands logo og med bibliotekene i Rogaland som medarrangør. Legg til så mange nabobibliotek som du kan. 

Forøvrig kan tiltakene fritt markedsføres via egne nettsider og andre kanaler, både med og uten felles logo. 

 

Visuell profil 

Logo

Denne kan brukes hvor det ønskes (høyreklikk på bildet for å laste ned). En versjon med farger og en versjon i sort/hvitt. En ekstra stor versjon av logoen i farger kan lastes ned her. Logoen i farger med transparent bakgrunn kan lastes ned her (høyreklikk på bildet som dukker opp for å laste ned).


 

 

Logolinje

Denne kan brukes nederst i hendelser som legges inn i Karanteket (høyreklikk på bildet for å laste ned).

Arrangementet er laget i samarbeid med Bibliotekene i Rogaland

 

FaceBook innlegg

Mal laget i canva. Her kan du lett bytte ut bilde og tekst. NB! Husk å lage en kopi av malen som du lagrer før du begynner å gjøre endringer. Malen finner du her.

 

 

Instagram innlegg

Mal laget i canva. Her kan du lett bytte ut bilde og tekst. NB! Husk å lage en kopi av malen som du lagrer før du begynner å gjøre endringer. Malen finner du her.

 

 

Translate »