BIBLÅKIDS

Barn intervjuer forfattere, på Sølvberget. Videoene er 4-5 minutter lange og kan brukes i forbindelse med forfatterbesøk og annet formidlingsarbeid. Gå inn på den videoen du ønsker å bruke, høyreklikk på videoen, velg “Kopier videonettadresse” eller “Kopier innbyggingskode”.

Biblåkids: Nina Elisabeth Grøntvedt

Biblåkids: Nina Elisabeth Grøntvedt

Forfatter Nina Elisabeth Grøntvedt får inspirasjon fra hverdagen sin, barndommen og ting hun leser i andre bøker. Men visste du at hun har fortid som havnearbeider og avisbud? Grøntvedt er mest kjent for ungdomsbøkene om Oda. I 2016 ga hun ut Rumpa til Ingvar Lykke ....

Biblåkids: Tone Almhjell

Biblåkids: Tone Almhjell

Tone Almhjells fantasybøker har solgt i tusenvis av eksemplarer verden over. Hvorfor ble hun forfatter, og hvilken bok likte hun selv som liten? Se intervjuet vi gjorde med henne.

Biblåkids: Anna Fiske

Biblåkids: Anna Fiske

Liker Anna Fiske best å tegne eller skrive? Hvilke andre jobber har hun hatt? Og hva er det verste med livet som forfatter og illustratør?

Biblåkids: Bobbie Peers

Biblåkids: Bobbie Peers

Bobbie er forfatteren bak bøkene om kodeknekkeren William Wenton. Ferdig med Luridiumstyven og Kryptalportalen? Da bør du sjekke ut disse bøkene!

Biblåkids: Arne Svingen

Biblåkids: Arne Svingen

Hvor mange bøker har Arne Svingen skrevet, hvorfor ble han forfatter og hvor sannsynlig er det at favorittlaget hans vinner Premier League? Alt dette får du svar på i intervjuet som Kim (8) gjorde med forfatteren da han var gjest på Nordisk barnebokkonferanse i...

Translate »