Les Dagbladet, Aftenbladet, Aftenposten eller danske Politiken – evt noen av de 7000 andre papiravisene eller magasinene på 60 forskjellige språk helt gratis i appen  Pressreader. Papiravisene og magasinene laster du enkelt ned på biblioteket og på videregående skoler.

30 millioner brukere i verden

Pressreader har allerede 30 millioner brukere i hele verden. I Rogaland tilbys tjenesten gratis fra Rogaland fylkeskommune, de videregående skolene og de fleste folkebibliotekene. I appen finner du flere enn 7 000 kjente papiraviser og magasiner fra innland og utland, på 60 forskjellige språk. Det som gjør denne appen helt unik er at du kan lese alle papiravisene og magasinene i fulltekst og i originalformat.

Hvordan bruke appen?

1. Last ned PressReader-appen.
  2. Åpne appen via nettet på biblioteket eller videregående skolen.
  3. Få automatisk tilgang til papiraviser og magasiner.
  4. Nå har du tilgang til alt innhold i appen i 7dager.
  5. Du velger selv hvor i verden og på hvilken digital plattform du vil lese.

Hvordan fornye tilgangen?

1. Forny tilgangen på bibliotek eller på videregående skolen.
  2. Er du på reise finner du nærmeste tilgang via HotSpot Map i appen.

Hjelp til å gjøre tilbudet kjent

For å få flere til å bruke Pressreader har vi laget flere hjelpemidler som du kan bruke for å gjøre tilbudet kjent på bibliotek og skole.

Bilder til bruk på nettet – Facebook, Instagram, nettsider
 BILDE1.pdf (768,63 kB)
 BILDE2.pdf (754,11 kB)
 BILDE3.pdf (755,77 kB)