Rogaland fylkeskommune tilbyr alle folkebibliotek og bibliotek i videregående skole i Rogaland muligheten til å være med i et regionalt samarbeid om utlån av e-bøker til alle innbyggere i Rogaland. Bibliotekene må innen 30 mai gi tilbakemelding om de blir med i ordningen eller ikke.

Kostnader

Rogaland fylkeskommune dekker innkjøp av systemet og drift ut 2015. Det enkelte bibliotek bidrar med midler til innkjøp av e-bøker.

Stavanger bibliotek

Er du nysgjerrig på hvordan ordningen virker kan du ta deg en tur til  Stavanger bibliotek, de har lånt ut e-bøker i over ett år. Stavanger bibliotek har 1341 bøker fordelt på 695 titler til utlån, og utvalget utvides stadig.

Fylke Sogn og Fjordane

I mange fylker kan du i dag låne e-bøker. Ta en titt på hvordan de gjør det i Sogn og Fjordane.  De har laget en enkelt steg-for-steg oppskrift, vilkår, systemkrav med meir.